6 juni 2017
18:00

Olands FF

Referat: Östhammars SK - Olands FF

Oland stod emot bra till en början och hade även ett friläge vid ställningen 0-0 som Pillan påpassligt rusade ut och avstyrde. När nästan kvarten var spelad tog Elina Jansson över showen och på 13 minuter hann hon med att göra två mål och lika många assists. I halvlekens slutskede petade Elin Mattsson in 5-0 efter en hörna och en betryggande ledning redan i halvtid.

Andra halvleken blev den andra lik där ÖSK-dam tryckte på för hela slanten och Olands unga lag som stred tappert matchen igenom orkade helt enkelt inte stå emot utan målen rullade in med jämna mellanrum. Extra roligt att Amanda Wahlström fick göra sitt första seriemål för ÖSK-dam och att ÖSK´s järnlady Camilla Jansson fick avsluta målskyttet i sin sista (?) match.

Hemsidan vill dock lyfta på hatten för Olands FF som trots övermäktigt motstånd denna dag kämpade och slet hela vägen in i mål utan att för den skull tappa humöret eller uppträda oschysst på något vis.
Med ett så pass ungt lag som Oland har får man helt enkelt räkna med att prestationerna går upp och ner men deras tid kommer…

Nu laddar tjejerna om för seriefinalen borta mot Ullfors på söndag. Seger där och laget har ordentligt satt sig i förarsätet inför hösten. Mer inför den matchen kommer senare i veckan på hemsidan.